22 Mart 2010 Pazartesi

İntikam Peşinde Mel Gibson (Edge of Darkness) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://estb.msn.com/i/7B/FBDD9FCFB979C029E5C732B0C410.jpg

İntikam Peşinde Edge of Darkness 2010 Yabancı Dram Gerilim Suç İngilizce Sinema Full Mel Gibson izle

Bir Baba Bir Kız Ve Bir Adam Devlet için Çalışan Kızından Habersiz Gizli Serüveni Yaşatan Bir Film İzlenmeye Deger Edge of Darkness (2010)

Olarak cinayet dedektifi Thomas Craven onun eylemci kızının ölüm inceler, o sadece onu gizli bir yaşam, ancak ortaya çıkaran bir şirket kapağı-up ve bir ajan kanıt temizlik görevli çeken hükümet danışıklı dövüş.

İntikam Peşinde Edge of Darkness 2010 Yabancı Dram Gerilim Suç İngilizce Sinema Full Mel Gibson izle

Mel Gibsonun En yeni Filmni Macera İçin Sizlere Sunuluyor Yine Bir Bambaşka Dünya içinde Aksiyon Kulvarı Oyuncular: Mel Gibson, Danny Huston, Ray Winstone, Shawn Roberts, Caterina Scorsone, Peter Hermann, Denis O'Hare, Gbenga Akinnagbe, Bojana Novakovic, Jay O., Frank Grillo, Wayne Duvall, Scott Winters, David Aaron, Rick Avery, Tom Kemp, Kevin DeCoste, Frank Ridley, Paul Sparks, Peter Epstein, Elizabeth Dings, Stephanie Atkinson, Jennifer Nichole, Nico Evers-Swindell, Gabrielle Popa, Joe Stapleton, David Curtis, Bill Thorpe

Gösterim tarihi : 29 Ocak 2010
Yönetmen : Martin Campbell
Oyuncular : Mel Gibson , Danny Huston , Ray Winstone , Shawn Roberts
Senaryo : William Monahan, Andrew Bovell
Müzik : Howard Shore
Görüntü yön. : Phil Meheux
Tür : Dram, Gerilim, Suç
Süre : 108 dk.
Yapım yılı : 2009
Ülke : ABD / İngiltere
Dağıtıcı : Pinema Film
Thomas Craven, cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır. 24 yaşındaki kızı evinde vurulunca herkes hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak Craven bu durumdan şüphelenmeye başlar ve kızının ölümünü araştırmaya karar verir. Araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh’e götürür.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder