19 Mart 2010 Cuma

SEX POT (+18 Erotic film) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.cawz.net/vidresim/Sex-Pot-2009-Turkce-Altyazili-18.jpg

Part 1



Part 2



Part 3



Part 4

Prestij (The Prestige) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Prestij - The Prestige [Türkçe] | İndirmeden Film izle
Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra’da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (HUGH JACKMAN) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek... Herkesin hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. El çabukluğuyla sunulan sarsıcı sürprizlerle dolu film; inancın güvenin ve mümkün olanın en uzak, en karanlık sınırlarının keşfedildiği heyecan dolu bir dünyaya dalar.

Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo : Christopher Nolan, Jonathan Nolan
Oyuncular : Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Piper Perabo, Rebecca Hall
Filmin Türü : Drama, Gerilim
Orijinal Adı : The Prestige
Yapımcı Firma : Newmarket Productions, Syncopy
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : ABD, İngiltere
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 128 dakika
Resmi Sitesi : http://video.movies.go.com/theprestige/
Dağıtıcı Firma : Warner Bros
Vizyon Tarihi : 22.12.2006



17 Mart 2010 Çarşamba

Buz Devri 3 (Ice Age 3) Dinozorların Şafağı Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Buz Devri 3 izle Dinozorların Şafağı

Buz Devri 3 - Ice Age 3

Buz Devri 3 izle Serinin 3. Filmi olan Buz Devri 3 izle Ice Age 3 Dinozorların Şafağı harika bir animasyon filmi olduğu kadar senaryosuda bir harika filmi türkçe alt yazı olarak izleyebilirsiniz
Tür : Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 1 Temmuz 2009
Yönetmen : Carlos Saldanha
Yapım : 2009, ABD

Seslendirenler : John Leguizamo (Sid) , Denis Leary (Diego) , Queen Latifah (Ellie) , Ray Romano (Manny) , Chris Wedge (Scrat)
Dinazorlar iniyor! Ice Age’in yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor. Film dinazorların her zaman yaşadığını, buzun erimesiyle ortaya çıktıklarını öne sürüyor.

Filmin maskotu olan fare Scrat cevzinin peşine düşerek bizi yine gülmekten kıracağa benziyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego’ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.














Güreşçi (The Wrestler) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle



Part 1



Part 2




Part 3



Part 4

Kan Dökülecek (There Will Be Blood) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Kan Dökülecek-There Will Be Blood-Online izle

Upton Sinclair’in “Petrol-Oil!” adlı romanından sinemaya uyarlanmış olan filmde olaylar 20. yüzyılın başlarında geçiyor.Bir işadamı, arazisinde petrol çıkartma haklarını alarak servetinide hızla artırmaya başlar.

Filmde bu işadamı ile kasabadaki karizmatik ve genç bir rahibin birbiriyle kesişen yaşamları konu ediliyor.Güney Kaliforniya’da petrol bulunması ve bunun peşi sıra oluşan durum, “Altına Hücum” olgusunun eşdeğeri.

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008
Yönetmen : Paul Thomas Anderson
Senaryo : Paul Thomas Anderson, Upton Sinclair (Kitap)
Yapım : 2007
Ülke : ABD
Oyuncular : Daniel Day-Lewis (Daniel Plainview), Martin Stringer (Silver Assay Çalışanı), Kevin J. O’Connor (Henry Brands), Jacob Stringer (Silver Assay Çalışanı 3), Matthew Braden Stringer (Silver Assay Çalışanı 2), Ciarán Hinds (Fletcher Hamilton), Dillon Freasier (H.W. Plainview)
imdb puanı : 8.8



Altıncı His (The Sixth Sense) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.sinematurk.com/images/film/16199_1.jpg
Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 4 Şubat 2000
Yönetmen : M. Night Shyamalan
Senaryo : M. Night Shyamalan
Görüntü Yönetmeni : Tak Fujimoto
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 1999, ABD , 107 dk.
Oyuncular
Bruce Willis (Malcolm Crowe) , Haley Joel Osment ( Cole Sear) , Toni Collette (Lynn Sear) , Olivia Williams ( Anna Crowe) , Trevor Morgan (Tommy Tammisimo) , Donnie Wahlberg (Vincent Grey)
KONUSU
Bir çocuk psikiyatrisi olan Dr. Crowe, yıllar önce bir saldırıya uğramış ve hayatı değişmiştir. Son ilgilendiği hastası, 6 yaşındaki bir erkek çocuğu olan Cole Sear'ın bir sırrı vardır. Çok az insana nasip olan bir yetenekle kutsanmış ya da lanetlenmiştir: ölmüş ama huzur bulamamış insanların etrafımızda dolaşan hayaletlerini görüp onlarla konuşmaktadır.
Crowe, güçlerinin sınırlarını bilmediği ve anlayamadığı için korku içinde olan Cole'un yalnızca sırrını paylaşan tek kişi olmakla kalmayacak, aynı zamanda onunla birlikte cesur bir yolculuğa da çıkacaktır. İkisi de, içlerindeki boşluğu, yine kendi içlerine yapacakları bir yolculukta bulacakları şeylerle dolduracaklardır. Unutmamak gereken bir nokta daha olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim: gerçekler, bulundukları zaman çok acıtabilirler…
Altıncı His'in, sonradan Ölümsüz ve İşaretler ile bir tesadüf olmadığı kanıtlanan başarısı, aynı zamanda yönetmen M. Night Shyamalan'ın da kendi sineması ve grameri olan son büyük auteur'lerden biri olarak sahneye çıkışını müjdeliyor. 11 yaşındaki oyuncusunu Oscar'a aday yaparken Bruce Willis'in mainstream Hollywood filmleri dışında da, ne kadar iyi bir aktör olduğunu, Şampiyonların Kahvaltısı'ndan sonra bir kere daha ispat etmesine ön ayak oluyor.
[hidepost]


Part 1



Part 2



Part 3



Part 4

Zor Ölüm 3 (Die Hard 3) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

zor ölüm3 izle

Tür: Aksiyon / Gerilim / Suç
Yönetmen: John Mc Tiernan
Senaryo: Roderick Thorp, Jonathan Hensleigh
Yapımcılar: ohn Mc Tiernan, Michael Tadross
Gösterim Tarihi: 27 Ekim 1995
Yapım: 1995 / ABD

Oyuncular:
Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Jeremy Irons, Graham Greene, Colleen Camp, Larry Bryggman, Kevin Chamberlin, Sharon Washington, Michael Alexander Jackson, Aldis Hodge, Mischa Hausserman, Nicholas Wyman, Larry Bryggman



Zor Ölüm 2 (Die Hard 2) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

zor ölüm2 izle
Tür : Macera / Aksiyon / Polisiye
Yönetmen : Renny Harlin
Müzik : Michael Kamen
Yapım : 1990, ABD , 124 dk.

Senaryo : Steven E. de Souza , Doug Richardson , Walter Wager (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Oliver Wood

Oyuncular:
Bruce Willis (Dedektif John McClane) , Bonnie Bedelia (Holly M. Gennero McClane) , William Atherton (Richard Thornburg) , Reginald VelJohnson (Çavuş Al Powell) , Franco Nero (General Ramon Esperanza)

Filmin Konusu:
Dedektif Mcclain (Bruce Willis) bir kez daha başını derde sokmuştur. Washington’un Dulles havaalanı üzerinde turlamakta olan yolcu uçağında karısı da bulunmaktadır. Havaalanı iniş sistemi teröristler tarafından ele geçirilmiştir ve onların kontrolündedir.

John, nerdeyse her hareketine muhalefet eden havaalanı yetkililerine rağmen teröristleri yenmeli ve uçağın yakıtı bitmeden yere inmesini sağlamalıdır.



Part 1



Part 2



Part 3



Part 4



Part 5

Zor Ölüm 1 (Die Hard 1) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle



16 Mart 2010 Salı

İhtiyar Delikanlı (Oldboy) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Oldboy - İhtiyar Delikanlı


Tür : Aksiyon, Gerilim
Yönetmen : Chan-Wook Park
Senaryo : Chan-Wook Park, Jo Yun Hwang, Joon Hyung Lim
Yapimcı: Seung-yong Lim
Görüntü Yönetmeni: Jung Hoon Jung
Müzik : Young Wuk Cho
Yapim: GüneyKore (2 saat )
Oyuncular : Dal-su Oh, Choi Min-sik, Byeong-ok Kim, Yoo Ji-tae, Elif Acehan

Konu :

Karısı ve bebeğiyle mutlu bir hayat süren işadamı Oh Dae-su bir gün evinin önünden kaçırılır. Uyandığında kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Karısının öldürüldüğünü öğrenen Dae-su, 15 yıllık tutsaklığın ardından serbest bırakılır. Oh Dae-su yemin etmiştir. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacaktır. Bir Japon lokantasında tanıştığı Mido, intikamını alması için ona yardım sözü verir. Daha sonra ortaya çıkan Evergreen lakaplı bir adam ona 5 gün içinde neden hapsedildiğinin nedenini bulmasını aksi takdirde Mido’yu öldüreceğini söyler. Oh Dae-su, hapsedilmesinin ardındaki gerçeği bulur…


Part 1



Part 2



Part 3



Part 4



Part 5



Part 6



Part 7


Yaşlılara Yer Yok (No Country For Old Men) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.djbleky.co.ba/Covers/No_Country_For_Old_Men_-_Thinpack_R1-%5Bcdcovers_cc%5D-front.jpg

Çağdaş edebiyat ustası Cormac McCarthy, “No Country For Old Men” adlı kitabını 2003 yılında yayımlayıncaya kadar hızla değişen derin Amerika öyküleriyle tanınıyordu. McCarthy’nin soluk soluğa okunan heyecan ve gerilim yüklü kitabında, Teksas sınırında yüklü nakit para bulunca acımasız ve ölümcül bir takibin hedefi haline gelen dürüst bir adamın öyküsü anlatılır. Bu kitap aynı zamanda eski zamanlardaki mistik öncülerin yaşadıklarına kıyasla artık çok daha şiddet yüklü ve kanunsuz bir yer haline gelen çağdaş Batı’daki iyi ve kötü kavramları üzerine bir meditasyon işlevi görür.
McCarthy’nin yarattığı kompleks / karmaşık karakterler ve sembolik temalar, “No Country For Old Men”de öylesine geniş kapsamlıydı ki, kitap sayfalarının gücünü çarpıcı görüntülere ve ilginç diyaloglara dönüştürecek yönetmenin de en az McCarthy kadar zengin bir hayal gücüne ve dehaya sahip olması gerekiyordu.
Film sadece günümüz Amerikan suç dünyasına değil, diğer yandan İncil’e bile göndermeler yapabilen ve tabloid bir gazetenin manşetleri kadar günlük ve eski temaları da gözler önüne seriyor.

Oyuncular:Tommy Lee Jones,Javier Bardem,Richard Barela,Woody Harrelson
Süre:122
Yapım Yılı:2007
Türü:Suç


Oyuncular:Tommy Lee Jones,Javier Bardem,Richard Barela,Woody Harrelson
Süre:122
Yapım Yılı:2007
Türü:Suç



Part 1


Part 2

Hotel Rwanda (Hd Kalitesinde) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.durmaizle.net/wp-content/uploads/2009/12/hotel_rwanda_verdvd.jpg

Puanı:8.3/10
Yapım: 2004 ABD, GüneyAfrika, İngiltere, İtalya
Tür: Dram, Savaş
Yönetmen:Terry George
Senaryo:Terry George, Keir Pearson
Süre:2 saat 1 dakika

Cast:Jean Reno ,Joaquin Phoenix ,Don Cheadle ,Nick Nolte ,Sophie Okonedo

Yine gerçekleri göz önüne seren bir senaryo. İzlerken şaşırıp kalıyorsunuz bu kadarda olmaz dedirtiyor adeta. Hutular ve Tutsiler adında ikiye bölünmüş halkın birbirini dünyanın gözü önünde birbirilerini katlediliyorlar fakat kimse kılını bile kıpırdatmıyor. Tam tersine askerlerini geri çekiyor.

Part 1




Part 2


Batman Başlıyor (Batman Begins) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Batman_Begins_PosterDIF.jpg image by BatFan

IMDB Ratingi:8.3/10
Yapımı:2005 ~ ABD
Türü:Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Suç
Yönetmeni:Christopher Nolan
Senaristleri:Bob Kane, David S. Goyer
Yapımcıları:Charles Roven, Larry J. Franco
Müzik:Hans Zimmer, Ramin Djawadi
Süresi:2 saat 20 dk

Uzun bir aradan sonra Batman çılgınlığı tekrar başlıyor, bir tek farkla bu film sadece çizgi roman sevenlere göre değil tam tersine yediden yetmişe herkese hitap eden fantastik bir macera filmi Batman Başlıyor Batman Begins…



Part 1
Filmin yüklenmesi 10 15 saniye sürebilir. Lütfen bekleyiniz...

Part 2
Filmin yüklenmesi 10 15 saniye sürebilir. Lütfen bekleyiniz...

Part 3
Filmin yüklenmesi 10 15 saniye sürebilir. Lütfen bekleyiniz...

Gladiator (Gladyator) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Gladyatör Gladiator türkçe film izle


Imdb Notu:8.3/10
Yapım:2000 ABD, İngiltere
Tür:Aksiyon, Dram, Savaş, Tarih
Yönetmen:Ridley Scott
Süre:2 saat 56 dakika.
Başrol Oyuncuları:Russell Crowe, Djimon Hounsou, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Richard Harris

Gladyatör efsane filmi tam 12 dalda Oscar Ödülüne aday gösterilmiş bunlardan beşini kazanmış tam bir başyapıt. Roma İmparatorluğu’nun Generali Maximus(Russell Crowe) birçok savaştan başarılı ayrılmıştır artık evine dönmek ister fakat yeni imparatorun emriyle bir göreve da ha dahil edilmek istenir. Gelişen olaylar bütününde Maximumus Gladyatör Arena’sın da kendini bulur.




Sin City (Günah Şehri) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle


senaryo:robert rodriguez & frank miller
oyuncular: (boku çıkmıştır)
mickey rourke - marv
bruce willis - hartigan
josh hartnett - the man
clive owen - dwight
michael clarke duncan - manute
jessica alba - nancy callahan
rosario dawson - gail
elijah wood - kevin
maria bello - ava lord
benicio del toro - jack rafferty
michael madsen - bob
jaime king - goldie/wendy
brittany murphy - shellie
carla gugino - lucille
nick stahl - junior/yellow bastard
devon aoki - miho
alexis bledel - becky

sin city'ye layik tek bir kelime varsa, o da ''orijinal''. $uphesiz ki, en ozgun kismi renkleri. belki sadece siyah beyaz olsaydi, boyle bir etki birakmayacakti ustumuzde, ama siyah beyazin yanina eklenen o kirmizi-sari bir de sadece karakterlerin gozlerinde gorebileceginiz ye$il ve mavi bunlarin ustune super i$iklandirma teknikleri $ahsen bana kafayi yedirtti. trailer olmadi filmin ba$langicinda gorebileceginiz oyuncu listesi sirayla belirirken, film boyunca insan sabirsiz ve heyecanli bir $ekilde digeri ne haltlar yiyecek $eklinde bekliyor. kurgusuna ve hikayesine deginmek bile istemiyorum, gidilip gorulmeli lakin inanilmaz $iddet icermekte bu film. butun o kesip bicmeler, dogramalar, hatta i$kence yontemlerine ragmen filmden yuzde yuz zevk almi$ bulunmaktayim, kendimden kucuk bir sado muyum acaba diye $uphelenmedim degil.bu kadar ne$eyi filmin alayciligina, hem seyirciye hem gecmi$e goz kirpan sahnelerine veriyorum, bruce abimizin araba kullanişı akıldan çıkmaz


Yeşil Yol (The Green Mile) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.impawards.com/1999/posters/green_mile_ver3.jpg

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkümu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahküm olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb' un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sormasıyla aralarında diyolog başlar. Edgecomb, artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaktadır.

Daha orta okula giden bir çocuğum... Film izlemeyi çok seviyorum ama neyin ne olduğunu anlamaya yeni yeni başlamışım... Annemin babamın arkadaşları geldiler , filmde getirmişler... O gece izldik filmi... Kaç yıl oldu 6 -7... Filmin neresinden tutsanız başyapıtı hissediyorsunuz... O suçlu gördükleri adamın ''ışığı kapatmayın'' dediği sahne varya... O çocuk yasta beni ne kadar duygulandıysa... O sahne hiç çıkmıyor aklımdan... Adamın zaten karıncayı bile incitemeyecek yüreğini hissediyorsunuz kendi yüreğinizde... Dev gibi ama kalbinin sureti gibi... Gerçek hayatta böyle bir insan tanımak isterdim... Film o kadar sizi sarıyor ve oyunculuklar o kadar üst düzeyde ki filimin gerçk üstülüğünü farketmiyorsunuz bile... Zannediyorsunuz ki gerçekten byle insanlar var , ve böyle mucizeler olağan şeyler... İzlediğim en iyi 5 filmden biridir... Bu filme emek verenlerin yüreğine sağlık... Sonunda burksada içimizi, ısıtıyor biryandanda... İzlemeyen varsa hala, kaçırmasın bu sahaseri... Puan: 10...



Slumdog Millonaire Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.dizi-izleyin.org/vidresim/0KB2E142gG.jpg

Part 1




Part 2




Part 3




Part 4