20 Şubat 2010 Cumartesi

Eşrefpaşalılar (Eşrefpaşalılar) (2010) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.gencsinema.com/images/original/98597.jpg

Eşrefpaşalılar:

İzmir Eşrefpaşa’dan gelip İstanbul’a yerleşmiş iki dosttan biri olan Tayyar (Hüseyin Soysalan), güç ve iktidar tutkusu ile büyük bir mafya lideri olurken; Davut (Turgay Tanülkü), küçük mahallesinde namusuyla kahvesini işletmektedir. İkisi de aynı kadını sevmiştir fakat Madam Eleni (Sermin Hürmeriç) Davut’u sevmesine rağmen Tayyar ile evlenmek zorunda kalmıştır. Bir de kızı Duygu (Deniz Özpınar) dünyaya gelir. Fakat Tayyar, Madam’ın gönlünün Davut’ta olduğunu bildiğinden bunu sindiremeyip kızı ile birlikte Madam’ı ortada bırakır. Tayyar bir şekilde intikam alacaktır ve bunu Davut’un evlatlığı Nusret’i (Burak Tarık) kendi yoluna çekerek yapacaktır. Mahalle kabadayısı Nusret ise bir tarafta sevdiği kız, sevdiği insanlar; diğer tarafta ise para ve saltanat arasında kalır. Bu iki dünya arasında bocalarken mahallenin metruk camisine bir Hoca (Sinan Taymin Albayrak) tayin olur ve olayların seyri değişmeye başlar.

Oyuncular:

Turgay Tanülkü , Deniz Özpınar , Sinan Albayrak , Ali Yaylı , Hüseyin Soyaslan , Burak Tarık , Fırat Paşayiğit, Ömer Pekin , Savaş Bayındır , Serkan Öztürk , Sermin Hürmeriç , Sibel Öztürk , Vural Arısoy

Yönetmen:

Hüdaverdi Yavuz





Crazy Heart (Crazy Heart) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.sinemag.com/images/jmovies/img_pictures/crazy_heart_poster.jpg

Crazy Heart:

Bad Blake ardında birden fazla evlilik, kötü bir şöhret ve bol miktarda alkol bırakmış geçkin bir country müzisyenidir. Alkol problemi olan Blake'in hayatı günden güne daha kötü gitmektedir. Ona bu konuda genç gazeteci Jean yardım edecektir. Blake onun sayesinde kendisini yeniden keşfedecektir.

Oyuncular:

Jeff Bridges (Bad Blake) , James Keane (Müdür) , Anna Felix (Barmaid) , Paul Herman (Jack Greene) , Tom Bower (Bill Wilson) , Ryan Bingham (Tony) , Beth Grant (Jo Ann) , Jerry Handy (Kovboy)

Yönetmen:

Scott Cooper





Ses (Ses) (2010) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.sinemag.com/images/jmovies/img_pictures/ses2.jpg

Ses:

Derya bir bankanın çağrı merkezinde çalışan ve annesi ile birlikte yaşayan genç bir kızdır. Derya’nın rutin giden hayatı gaipten duymaya başladığı bir sesin ortaya çıkması ile beraber altüst olur. Genç kız başlangıçta sesi duymazlıktan gelmeye çalışsa da ses kısa sürede genç kızın hayatını kontrol etmeye başlar. Derya’dan işyerindeki patronu Onur’u takip etmesini isteyen ses, genç kızın hayatını giderek korkunçlaşan bir kâbusa çevirir. 9, Anlat İstanbul, Ara ve Gölgesizler’e imza atmış olan Ümit Ünal'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu ise Anne Tut Elimi ve Büyük Deniz Yükseliyor adlı romanlarından tanıdığımız sinema yazarı Uygar Şirin'e ait.

Oyuncular:

Selma Ergeç (Derya) , Mehmet Günsür (Onur) , Işık Yenersu , Eylem Yıldız

Yönetmen:

Ümit Ünal





Vampir İmparatorluğu (Daybreakers) (2009)Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Vampir İmparatorluğu:

Bir tür filmi olmasına rağmen sıkı karakter oyuncularını kadrosuna toplayan proje, geleceğin vampirleşen dünyasını anlatacak. 2017 yılında tüm dünya bir salgın sonucu vampirleşmeye başlayacak. Bir grup bilim adamı ise birikimini bildiğimiz insanlığı geri getirmek için kullanacak. Ethan Hawke, insancıl bir bilim adamı olarak karşımıza gelirken, Claudia Karvan da onun ilgi duyduğu kadını canlandıracak.

Oyuncular:

Ethan Hawke (Edward) , Willem Dafoe (Elvis) , Sam Neill (Charles Bromley) , Isabel Lucas (Alison Bromley)

Yönetmen:

Peter Spierig, Michael Spierig





Alis Harikalar Diyarında (Alice in Wonderland) (2010) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/8273/o/r_rd2jjs5h868ug44f7gm0.jpg

Alis Harikalar Diyarında:

Alice Harikalar Diyarı’nda yeniden çevriminde güçlü kız imajı baz alınarak Tim Burton tarafından seyircinin karşısına çıkarılıyor. Linda Woolverton’ın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice’in sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ederek kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor. Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile. Harikalar Diyarı’nda Alice’i karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burton’ın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carter’da Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor. Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen Anna Hataway de mevcut.

Oyuncular:

Mia Wasikowska (Alice) , Johnny Depp (The Mad Hatter) , Helena Bonham Carter (The Red Queen) , Alan Rickman (The Caterpillar) , Michael Sheen (The White Rabbit) , Crispin Glover (The Knave of Hearts) , Anne Hathaway (The White Queen) , Christopher Lee (The Jabberwock) , Timothy Spall (The Bloodhound)

Yönetmen:

Tim Burton





Fetih 1453 (Fetih 1453) (2010) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://resim.sinemavakti.net/afis/fetih-1453-01.jpg

Fetih 1453:

“Recep İvedik” serisinin yapımcısı Faruk Aksoy, İstanbul’un fethini konu alan sinema filminin hazırlıklarına başladı. “Fetih 1453″ ün çekimlerine ağustos ayında başlayacaklarını açıklayan Aksoy, iddialı konuştu: “1,5 aya kadar cast çalışmasını tamamlarız. Ben taşın altına elimi soktum ve altından kalkacağıma inanıyorum. Öyle bir film yapacağım ki, kendimizle gurur duymayı öğreneceğiz. Böyle fetih mi olur, böyle Fatih mi olur, bu reva mı? denilecek bir film yapmam. Yaparsam da o filmi çöpe atar, çıkarmam. Ama çok güzel bir film yapacak, bu filmle Türk sinemasının çıtasını yukarı çıkaracağım. Herkes bu filmden sonra, yaptığımın daha iyisini yapmak zorunda kalacak.

Oyuncular:

Ozan Çobanoğlu , Ali Rıza Soydan , Özkan Güngör

Yönetmen:

Faruk Aksoy

***** Filmi Gösterime girdikten sonra full olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Sitemizde iyi seyirler dileriz.




Morganlar Nerede? (Did You Hear About the Morgans?) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://i.sabah.com.tr/galeri/yasam/sinemalarda_bu_hafta_22012010/01_611857032500_d.jpg

Morganlar Nerede?:

Manhattanlı başarılı çift Meryl ve Paul Morgan ’ın neredeyse mükemmel olan hayatlarının tek başarısız yönü sürdüremedikleri evlilikleridir. Ancak, romantik hayatlarındaki problem başlarına gelen felaketin yanında bir hiç kalacaktır; istemeden bir cinayetin görgü tanığı olurlar ve tehlikeli bir kiralık katilin hedefi haline gelirler. Federal polis, görgü tanıklarını korumak adına, onları çok sevdikleri New York’tan, Wyoming’deki küçük bir kasabaya göndererek tanık koruma programına alır. Morganlar, bitmek üzere olan ilişkilerine rağmen, BlackBerry’siz bu yeni hayatlarında bir süre daha birarada olmak zorundadırlar...

Oyuncular:

Hugh Grant (Paul Morgan) , Sarah Jessica Parker (Meryl Morgan) , Natalia Klimas (Monique Rabelais) , Vincenzo Amato (Girard Rabelais) , Jesse Liebman (Adam Feller) , Elisabeth Moss (Jackie Drake)

Yönetmen:

Marc Lawrence





Garfield Süper Kahraman (Garfield Pet Force 3D) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.manyah.com/blog/dosyalar/garfield-super-kahraman.jpg

Garfield Süper Kahraman:

Dünyada hiçbir şey Garfield’ın yemeden başka bir şeye kalkışmasını sağlayamaz, ta ki süper-kedi Garzooka Çizgi Roman evreninden Karikatür Dünyası’na ürkütücü haberlerle birlikte düşene kadar — süper kötü Vetvix barışçıl Dorkon gezegenine saldırmış, hem Çizgi Roman hem de Karikatür evrenini işgal etmesine yardımcı olacak bir icadı çalmıştır. İcat ne mi? Altı üstü bir molekül karıştırma aleti (adı Molkar Silahı), herhangi iki nesnenin, hatta insanların moleküllerini birbirine karıştırabilen bir alettir bu! Ve bu silahla vurulanlar, Molkar Silahı’nı ateşleyenin kontrolü altına girmektedir. Ama Molkar Silahı için gerekli gücü sağlayabilmesi için, Vetvix Garzooka’nın büyük bir akıllılık ederek çaldığı ve Karikatür Dünyası’na kaçırdığı Klopman Kristali’ne ihtiyaç duymaktadır. Vetvix öfkeden kudurmuş bir halde Garzooka’yı aramaktadır ve bu kristali ele geçirirse, Garfield yaşadıkları dünyayı kurtarmak adına verilecek bir savaşta kendisinin süper kahraman emsali olan Garzooka’ya katılma iradesini ve azmini göstermediği takdirde... Karikatür Dünyası’nın tüm sakinleri Molkar Silahı’yla vurulma ve dolayısıyla Vetvix’in kontrolü altına girme tehlikesi altında kalacaktır...

Oyuncular:

Seslendirenler : Okan Bayülgen (Garfield)

Yönetmen:

Kyung Ho Lee, Mark A.Z. Dippe





İntikam Peşinde (Edge Of Darkness) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://cawz.net/vidresim/Intikam-Pesinde-8211-Edge-Of-Darkness-Altyazili.jpg

İntikam Peşinde:

Cinayet masasında görevli Dedektif Thomas Craven, hayatının en zor işini yapmaktadır. Aktivist kızının ölümünü araştıran Craven, yalnızca kızının bilmediği yönleri ve onun gizli yaşamı ile karşı karşıya kalmaz. Craven aynı zamanda kızının kurban gittiği cinayetin delillerini yok etmek için hükümet ile bir şirketin yaptığı işbirliğini de açığa çıkarır.

Oyuncular:

Mel Gibson , Danny Huston , Ray Winstone , Shawn Roberts , Caterina Scorsone

Yönetmen:

Martin Campbell





Ada: Zombilerin Düğünü (Ada: Zombilerin Düğünü) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.cazforum.com/wp-content/uploads/2010/01/ada-zombilerin-dugunu.jpg

Ada: Zombilerin Düğünü:

Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider. Erhan, düğünü ve uzun aralıklarla bir araya gelebilen ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır. Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir. Grup bir yandan adadan kaçabilmek için mücadele ederken, diğer yandan mahsur kalan arkadaşlarını kurtarmak için uğraşıyorlar.

Oyuncular:

Ozan Ayhan (Murat) , Esra Ruşan (Gamze) , Onur Buldu (Ömer) , Rüya Önal (Selen) , Kaan Keskin (Deniz) , Gülüm Baltacıgil (Ekin) , Canan Güven (Betül) , Biğkem Karavus (Davetli) , Tülay Bekret (Sevin) , Taner Birsel (Usta)

Yönetmen:

Talip Ertürk, Murat Emir Eren





İlişki Durumu: Karmaşık (It’s Complicated) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.sineport.com/poster/2010/its_complicated.jpg

İlişki Durumu: Karmaşık:

Jane'in (Streep) üç yetişkin çocuğu, başarılı bir Santa Barbara pastahane/restoranı ve on yıl önce boşandığı eski kocası avukat Jake’le (Baldwin) dostça bir ilişkisi vardır. Fakat Jane ve Jake oğullarının üniversite mezuniyeti için kendilerini şehir dışında bulduklarında, işler karışmaya başlar. Birlikte yedikleri masum bir yemek düşünülmeyen bir şeye dönüşür—yeni bir ilişki. Jake, çok daha genç olan Agness’le (Lake Bell) evlidir ve Jane artık, diğer kadındır. Jane’in mutfağını değiştirmek için işe alınan mimar Adam (Martin), yeniden alevlenen bu aşkın ortasında kalır. Boşanmasının etkilerini atlatmaya çalışan Adam, Jane’e aşık olmaya başlar, ancak çok geçmeden bir aşk üçgeninin parçası olduğunu fark eder. Jane ve Jake kendi hayatlarına mı devam etmeli, yoksa aşk ikinci turda gerçekten daha mı güzeldir?

Oyuncular:

Meryl Streep (Jane) , Steve Martin (Adam) , Alec Baldwin (Jake) , John Krasinski (arley) , Lake Bell (Agness) , Mary Kay Place (Joanne)

Yönetmen:

Nancy Meyers





Herkesin Keyfi Yerinde (Everybody's Fine) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://resim.sinemavakti.net/afis/herkesin-keyfi-yerinde-eb.jpg

Herkesin Keyfi Yerinde:

Karısının ölümünün ardından çocuklarıyla ilişkisinin koptuğunu fark eden dul bir baba çocuklarıyla tekrar ilişki kurduğunda aslında hiçbirinin hayatının mükemmel olmadığını fark edecek.

Oyuncular:

Robert De Niro (Frank Goode) , Kate Beckinsale (Amy) , Drew Barrymore (Rosie) , Sam Rockwell (Robert) , Lucian Maisel (Jack) , Damian Young (Jeff)

Yönetmen:

Kirk Jones







Romantik Komedi (Romantik Komedi) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://1.bp.blogspot.com/_O0ah_LO3LiI/S0CKzH_2tvI/AAAAAAAAUNQ/y5lXgvhBTvk/s400/romantik+komedi+afi%C5%9F+siteniz.org.jpg

Romantik Komedi:

Esra, Didem ve Zeynep, üç yakın arkadaştır. Zeynep’in düğünü sürprizlere neden olacaktır. İstemediği bir işte yıllardır çalışan Esra istifa eder, kötü giden ilişkisini sona erdirir. Reklâm ajansına çalışmaya başlayana Esra, ajansın kreatif direktörü Mert ile yakınlaşırken, Didem’de Mert’in arkadaşı aktör Cem Sezgin’den etkilenir. Üç arkadaşın kararları hayatlarını değiştirecektir.

Oyuncular:

Sedef Avcı , Sinem Kobal , Burcu Kara , Gürgen Öz , Cemal Hünal , Engin Altan Düzyatan , Begüm Kütük , Janset , Burcu Esmersoy

Yönetmen:

Ketche





Sevgililer Günü (Valentine's Day) (2010) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://img.sinemalar.com/images/ss_buyuk/22479/Valentines-Day-116.jpg

Sevgililer Günü:

“Sevgililer Günü/Valentine’s Day” bir grup Los Angeles'linin birbirine geçmiş hikayelerini konu alıyor. Kahramanlarımız sevgililer gününün romantizmi içinde, kendi hayatlarında, o güne kadar fark etmedikleri önceliklere yer vermeleri gerektiğini görüyorlar. Gary Marshall'ın yönettiği “Sevgililer Günü/Valentine’s Day”in senaryosunu Katherine Fugate, Abby Kohn & Marc Silverstein (“He’s Just Not That Into You”), ve Oscar® adayı Susannah Grant (“Erin Brockovich”) yazdılar. Filmin yapımcıları; Mike Karz ve Wayne Allan Rice. Yönetici yapımcılar; Toby Emmerich, Diana Pokorny, Samuel J. Brown ve Michael Disco. Kamera arkası ekibinde yer alan isimler şöyle sıralanıyor; görüntü yönetmeni Charles Minsky (“The Princess Diaries 2: Royal Engagement”); Oscar®-adayı yapım tasarımcısı Albert Brenner (“Beaches,” “Pretty Woman”); kurgu Bruce Green (“Baby Mama,” “Runaway Bride”); ve Oscar®-adayı kostüm tasarımcısı Gary Jones (“The Talented Mr. Ripley,” “Princess Diaries” filmleri). New Line Cinema sunar “Sevgililer Günü/Valentine’s Day,”. Filmin uluslararası dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment Şirketi olan Warner Bros. Pictures üstleniyor. Film tüm dünyada 12 Şubat 2010'da vizyona girecek.

Oyuncular:

Taylor Lautner (Tyler Harrinton) , Bradley Cooper (Holden) , Anne Hathaway (Liz) , Taylor Swift (Felicia) , Jessica Biel (Kara Monahan) , Jessica Alba (Morley Clarkson) , Jamie Foxx (Kelvin Briggs) , Ashton Kutcher (Reed Bennett) , Julia Roberts (Kate) , Jennifer Garner (Julia Fitzpatrick)

Yönetmen:

Garry Marshall





Parlak Yıldız (Bright Star) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://resim.sinemavakti.net/afis/bright-star---parlak-yildiz-0c.jpg

Parlak Yıldız:

Filmekimi’nin gala filmleri arasında 2005’te İstanbulFilm Festivali’nin Altın Lale jürisinde yer alan Jane Campion'ın son filmi "Parlak Yıldız" da yer alıyor. Yirmi beş yaşında ölen İngiliz şair John Keats'in Fanny Brawne'la olan aşkını anlatan "Parlak Yıldız"’ın başrollerde Tom Tykwer'in "Koku" ve Todd Haynes'in "I'm Not There" filmlerinde oynayan Ben Whishaw ve daha önce festivalde gösterilen Candy filminden hatırlayacağımız Abby Cornish var.

Oyuncular:

Abbie Cornish , Ben Whishaw , Thomas Sangster , Kerry Fox , Jane Campion , Adrian Schiller , Alfred Harmsworth , Amanda Hale , Antonia Campbellhughes , Adie Martin , Eileen Davies , Gerard Monaco , Jonathan Aris , Lucinda Raikes , Paul Schneider , Roger Ashton , Sally Reeve , Samuel Barnett , Samuel Roukin , Sebastian Armesto , Vincent Franklin

Yönetmen:

Jane Campion





Tanrının Kitabı (The Book Of Eli) (2010) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.derinport.in/data/film/smartix-CuMh1.jpg

Tanrının Kitabı:

Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş. Kardeşler bu filmle ''From Hell'' (Cehennemden Gelen) filminden beri ilk defa biraraya geliyorlar.Başrollerini ise Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Paylaştığı '' The Book of Eli'' Distopik bir gelecekte geçen aksiyon / Gerilim türünde bir yapım.Filmde Güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D.Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.

Oyuncular:

Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Michael Gambon , Ray Stevenson , Jennifer Beals , Alexandra Krizman , Frances de la Tour , Tom Waits , Evan Jones , Don Tai , Joe Pingue , Josh Berry , Lora Martinez , Lora Cunningham

Yönetmen:

Allen Hughes, Albert Hughes