27 Şubat 2010 Cumartesi

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü - The Lord of the Rings: The Return of the King Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle



Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü - The Lord of the Rings: The Return of the King
Tür : Macera / Fantastik Gösterim Tarihi : 19 Aralık 2003 Yönetmen : Peter Jackson Senaryo : Peter Jackson , Philippa Boyens , Stephen Sinclair , Frances Walsh , J.R.R. Tolkien (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie Müzik : Howard Shore Yapım : 2003, ABD / Yeni Zelanda , 201 dk. Oyuncular Elijah Wood (Frodo Baggins) , Billy Boyd (Peregrin “Pippin” Took) , Dominic Monaghan (Meriadoc “Merry” Brandybuck) , Sean Astin (Samwise “Sam” Gamgee) , Ian McKellen (Gandalf) , Ian Holm (Bilbo Baggins) , Viggo Mortensen (Aragorn) , Orlando Bloom (Legolas Greenleaf) , Liv Tyler (Arwen) , Cate Blanchett (Galadriel) , John Rhys-Davies (Gimli) , Bernard Hill (Théoden) , Miranda Otto (Éowyn) , Karl Urban (Éomer) , John Noble (Denethor) , David Wenham (Faramir) , Alexandra Astin (Elanor Gamgee) , Andy Serkis (Gollum/Sméagol) Kralın Dönüşü, Peter Jackson’ın üçünü bir arada çekerek sinemaya uyarladığı Tolkien’in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi’nin son bölümünü beyazperdeye taşıyor. Kıyamet günü ortamını yaşayan Orta Dünya’da, Yüzük Savaşı’nın son ve en büyük mücadelesine hoşgeldiniz. Bir yanda güvenilmez Gollum’un rehberlik ettiği yüzük taşıyıcısı Frodo ve yoldaşı Sam, Mordor’a ulaşıp Tek Yüzük’ü yokedebilecekleri tek yere götürmeye çalışıyorlar. Diğer yanda Rohan Atlıları ve Ent’lerle güç birliği yaparak Saruman’ı alt etmiş olan Gandalf, Aragorn ve diğer dostlarımız Karanlıklar Efendisi’nin tehtidi altındaki Gondor’a varıp savunmak zorundalar. Gondor’un savunması, hiç kuşkusuz Miğfer Dibi Muharebesi’nden daha kolay olmayacak. Zira Sauron’un orduları çoktan harekete geçmiş durumda. Eğer bunu başarabilirlerse Gondor’u, Isuldur’un kanından gerçek bir Kral ve Kral’ı da daha öncekilerden çok daha çetin savaşların beklediği aşikar. Yüzük Frodo’yu etkisi altına alıp yeni bir Gollum mu yaratacak? Yüzük Kardeşliği üyelerin Galadriel’in aynasında görmüş oldukları felaket sahneleri gerçek olacak mı? Hobbitköy’ü bekleyen tehlike nedir? Elflerin terkettiği Orta Dünya’da, Sauron yenilse bile İnsanların hükmedeceği yeni çağda Kral kim olacak? Kral, atası Isuldur’un zayıflığını tekrar edecek mi? Ve herşeyden önemlisi Kral, Sauron karşısında muzaffer olacak mı? Bu ve diğer sayısız sorunun cevabı ile Orta Dünya’nın kaderini, hiç kuşkusuz küçük bir Hobbit’in insanüstü mücadelesinin sonuçları belirleyecek.



Kara Şövalye ( The Dark Knight ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

batman izle

Tür : Dram / Macera / Aksiyon / Suç / Gizem / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 25 Temmuz 2008
Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo : Jonathan Nolan , Christopher Nolan , David S. Goyer , Bob Kane
Görüntü Yönetmeni : Wally Pfister
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2008, ABD , 152 dk


Part 1


Part 2

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle


Yeni Bir Umut'un sonundaki Yavin Savaşı'ndan 3 yıl sonra, İsyan Güçleri'nin üç kahramanı Luke Skywalker, Han Solo ve Prenses Leia Organa Darth Vader ve İmparatorluk güçleri tarafından aranmaktadır. Sonunda İmparatorluk Donanması Galaksinin bir ucundaki Hoth buzul gezegeninde üst kuran asi ittifakının yerini tespit eder. Darth Vader komutasındaki İmparatorluk ordusu asileri ablukaya alır. Asiler ciddi kayıplarla Buzul gezegeninden kaçmayı başarırlar fakat Millenium Falcon gemisindeki Han ve Leia İmparatorluk tarafından galaksi boyunca takip edilir. Bu arada Luke, Vader ve İmparatorun Klon ordusunu da kullanarak başlattığı meşhur Jedi katliamından kurtulan ve esrarengiz Dagobah gezegeninde yaşayan en bilge Jedi ustası Yoda'dan Güç hakkında çok şey öğrenir. Bu öğrendikleri Luke'un kaderi ile olan yüzleşmesinde ve Darth Vader ile karşılaşmasında ona kılavuzluk edecektir.Fakat Luke eğitimini yarıda keser çünkü Leia ile Han'ın tehlikede olduğunu hissetmiştir.Güç ile bütünleşmiş Obi-wan ve Yoda'nın ısrarlarına rağmen Luke, Han ve Leia'nın Vader tarafından kıstırıldığı, Han'ın eski arkadaşı Lando'nun yönetimi altındaki 'bulut şehri'ne gider. Fakat Vader Luke'u beklemektedir. Düello yaparlar.Luke,aslında güçlü olmasına rağmen eğitimi tam olmadığı için yenilgiyi tadacaktır.



Guguk Kusu - One Flew Over the Cuckoo's Nest - 1975 - Turkce Dublaj - Jack Nicholson - Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Guguk Kuşu - One Flew Over the Cuckoo's Nest

Tür : Dram
Yönetmen : Milos Forman
Yapim : 1975, ABD
Süre : 133 dk.

Oyuncular
Jack Nicholson (Randle Patrick McMurphy) , Michael Berryman (Ellis), Louise Fletcher (Mildred Ratched) , Peter Brocco (Albay Matterson), William Redfield (Harding) , Dean R. Brooks (Dr. John Spivey), Alonzo Brown (Miller) , Danny DeVito (Martini)
Filmin Konusu

Randle P. McMurphy tutuklu olduğu cezaevinde çalışmaktan kurtulmak için deli taklidi yapan bir mahkumdur. Tavırları cezaevi otoritesinin gözüne batmaya başlayınca bir süre sonra teşhis için akıl hastanesine gönderilir ve orada kalmasına karar verilir.

Randle hastanede de kurumun kurallarına uymaması ve arkadaşları ile olan ilişkileri ile dikkatleri üzerine çeker. Kısa süre içinde soğuk tavırlı, suratsız, otoriter bir görevli olan hemşire Ratched Randle'ı yakın takibe alır ve her hareketini izlemeye başlar.

Rathced ve Randle gibi birbirlerine son derece zıt iki karakterin arasındaki gerilim Randle'ın yakın arkadaşları için planladığı çeşitli faaliyetlerle onların iyileşmesine yardımcı olmaya başlamasıyla daha da artacaktır...

Guguk Kuşu, önceki filmlerinde de sosyal eleştirilerini metaforik anlatılarla sinemaya aktaran Milos Forman'ın en önemli yapıtlarından biri.



12 Kızgın Adam ( 12 Angry Men ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

[Resim: 12-angry-men-old-DVDcover.jpg]

Yönetmen: Sidney Lumet
Kategori: Drama
Senaryo: Reginald Rose (story), Reginald Rose (screenplay)
Yıl: 1957
İmdb Puanı: 8.8
Orjinal Dili: İngilizce
Ülke: USA
Oyuncular: 1.Martin Balsam, 2.John Fiedler 3.Lee J. Cobb 4.E.G. Marshall 5.Jack Klugman 6.Edward Binns 7.Jack Warden 8.Henry Fonda 9.Joseph Sweeney 10.Ed Begley 11.George Voskovec 12.Robert Webber


Latin kökenli bir Amerikalı genç babasını bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle birinci dereceden cinayetle suçlanır ve mahkeme önüne çıkarılır. Sanığın kaybettiğini söylediği bir bıçak cinayetin işlendiği odada bulunmuştur, mahkemeye sunduğu savunma oldukça zayıftır ve kurbanın çığlıklarını ve katilin kaçışını duyduklarını söyleyen pek çok tanık vardır, dolayısıyla dava kısa sürecek gibi görünmektedir. Sanık suçlu bulunduğu taktirde idama mahkum edilecektir.Jüri üyeleri kararı açıklamak için odalarından döndüklerinde şaşırtıcı olmayan sonuçlar ortaya çıkar: oniki jüri üyesinden onbiri genç adam hakkında "suçlu" hükmünde bulunmuşlardır. Sekiz numaralı jüri üyesi Davis "suçsuz" hükmü yönünde oy veren tek üyedir. Davis'in jüri üyelerini kararlarını tekrar düşünmeye ve eldeki kanıtları tekrar değerlendirmeye ikna etmeye çalışması esnasında her jüri üyesinin "suçlu" kararı vermesinin arkasında aralarında yabancı düşmanlığı, kanuna aşırı güven, çoğunluğa uyma, geçmişle hesaplaşma gibi farklı kişisel sebepler olduğu ortaya çıkar.


Part 1


Part 2


Part 3

Schindlerin ListesiTr Dublaj ( Schindler's List) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle



IMDB : 8,8
Tür : Dram / Savaş
Yönetmen : Steven Spielberg
Senaryo : Steven Zaillian , Thomas Keneally (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : John Williams
Yapım : 1993, ABD , 197 dk.

Oyuncular
Liam Neeson (Oskar Schindler) , Ben Kingsley (Itzhak Stern) , Ralph Fiennes (Amon Goeth) , Caroline Goodall (Emilie Schindler) , Jonathan Sagall (Poldek Pfefferberg)
Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan film, Oskar Schindler adlı bir Alman işadamının 2. Dünya Savaşı sırasında Polonya’da kurduğu fabrikada Yahudi işçileri çalıştırmaya başlaması ve bu sayede 1100 Yahudi’nin hayatını kurtarmasını konu alıyor.
Steven Spielberg’in en önemli yapıtları arasında sayılan ve ünlü yönetmene Oscar kazandıran film, 1994 yılında 12 dalda Oscar’a aday olmuş ve 7 dalda kazanmıştı. Filmin kazandığı Oscar’lar : En İyi Film, Yönetim, Kurgu, Sanat Yönetimi, Görüntü, Özgün Müzik ve Senaryo Uyarlaması.

Ucuz Roman Tr Dublaj ( Pulp Fiction) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

ucuz roman izle

Pulp Fiction Tr Dublaj

Imdb Puanı:8.9/10
Yapım:1994 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Suç
Yönetmen:Quentin Tarantino
Senaryo:Quentin Tarantino, Roger Avary
Senaryo (Kitap):Roger Avary
Yapımcı:Danny DeVito, Lawrence Bender, Richard N. Gladstein, Michael Shamberg, Stacey Sher, Bob Weinstein, Harvey einstein
Görüntü Yönetmeni:Andrzej Sekula
Müzik:Chuck Berry
Süre:2 saat 34 dk
Gösterim Tarihi:14 Nisan 1995 (Türkiye)

Konu: Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi iyi bilen gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak,patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahtekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun genç ve güzel karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı redderek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri mutheşem bir raslantı sonucu bir araya getirecektir.



Part 1


Part 2


Part 3


Part 4


Part5


Part 6


Part 7

İyi Kötü Çirkin ( The Good The Bad and The Ugly) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle



Amerikan İç Savaşı yıllarında, üç silahşör sürekli birbirleriyle kesişen kaderlerinin çizdiği yolda, farklı gerekçelerle aynı amaç uğruna yürüyorlardı. Bu silahşörlerin adı "İyi", "Kötü" ve "Çirkin" di ve onların için iç savaş bir cehennem değil, pratik yapma olanağıydı.

Ortak çalışan "İyi" ve "Çirkin" biraz tehlikeli ama hiç de fena kazandırmayan bir işleri vardı; "Çirkin" bir çok kentte aranan azılı bir suçlu olduğu için "İyi" onu adalete teslim edip önce ödülünü alıyor sonra da darağacından riskli bir metot ile kurtarıp bir sonraki işe kadar sağ kalmasını sağlıyordu.

Bir gün gizli bir hazinenin varlığı ortaya çıkınca bu hazinenin peşine düşen "İyi" ile "Çirkin" in araları bozuldu. Onlar birbirleriyle çatışıp didişirken ortaya üçüncü bir hazine avcısı çıktı: "Kötü"

"Kötü" bu üç silahşör içerisinde adına en fazla layık olanıydı...










26 Şubat 2010 Cuma

The Godfather 3 ( Baba 3 ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle





The Godfather 2 ( Baba 2 ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle



The Godfather 1 ( Baba ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle



Türü : Dram

Oyuncular

Marlon Brando (Don Vito Corleone/Andolini) , Al Pacino (Don Michael Corleone) , Diane Keaton (Kay Adams-Corleone) , Robert Duvall (Tom Hagen) , Richard S. Castellano (Peter Clemenza) , James Caan (Santino "Sonny" Corleone) , Talia Shire (Constanzia "Connie" Corleone-Rizzi)

Filmin Konusu :

Don Corleone'nin kızı Connie'nin düğününde, ailenin en küçük oğlu ve bir savaş gazisi olan Michael babasıyla barışmıştır. Bir suikast girişimi, Don'u artık işleri yönetemeyecek duruma düşürünce, ailenin başina Michael ve ağabeyi Sonny geçerler. Danışmanlari Tom Hagen'in de yardimlarıyla diğer ailelere savaş açan Corleone ailesi, eski moda yöntemleri de değiştirmeye başlar.

Mario Puzo'nun çok satan kitabından Puzo ve yönetmen Francis Ford Coppola tarafından sinemaya uyarlanan eser, 40'lar ve 50'lerin Amerika'sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü konu alıyor.



Dexter 3. sezon 2. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle





Dexter 3. sezon 1. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 2. sezon 11. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle





Dexter 2. sezon 10. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 2. sezon 9. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 2. sezon 8. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 2. sezon 7. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle





Dexter 2. sezon 6. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 2. sezon 5. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 2. sezon 4. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 2. sezon 3. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 2. sezon 2. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle





Dexter 2. sezon 1. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle




Dexter 1. sezon 12. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle







Dexter 1. sezon 11. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle








Dexter 1. sezon 10. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle







Dexter 1. sezon 9. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle








Dexter 1. sezon 8. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle








Dexter 1. sezon 7. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle







Dexter 1. sezon 6. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle







Dexter 1. sezon 5. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle







Dexter 1. sezon 4. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle







Dexter 1. sezon 3. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle







Dexter 1. sezon 2. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle





Dexter 1. sezon 1. bölüm Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava film izle







1408 Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

1408 film izle

The Dolphin Otel size ölümlerden ölüm sunuyor. Kulağa biraz ironik gelse de aslında böyle.
Şimdiki zamanın ve anın dışında herhangi bir gerçeğin bulunamayacağını düşünen bir ateist.Ancak ona öyle deneyimler yaşatılacak ki aklı karmakarışık olacak. Bir otel odasında zihinsel bir karmaşa , afetler , felaketler…Tüm bunlar Mike Enslin ‘in fikirlerini değiştirmeye yeter de artat bile.. Korku filmlerinin en saygın ismi Stephen King‘ in kısa filminden uyarlanan “1408″ filmi , sinemalar com dan 8,3 gibi yüksek bir puan aldı.

Film Hakkında
imdb Puanı: 6.9-10
Yapım: 2007 , Amerika
Tür: Psikolojik , Gizem , Korku , Gerilim
Yönetmen: Mikael Hafström
Senaryolar ( ilk iki ): Larry Karaszewski, Matt Greenberg
Yapımcılar :Harvey Weinstein, Kelly Dennis
Süre:94 dakika
1408 Oyuncu Kadrosu : John Cusack,Samuel L. Jackson,Tony Shalhoub,Mary McCormack ve Johann Urb.




Titanic Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle


Filmin asıl fikri aşkın sınıfı yoktur. Film , 20 . yüzyılda insanoğlunun yaptığı devasa bir gemi ile seyatat eden bir grup insanın hüzünlü ölüm hikayesini anlatıyor. Tabii o dönemde toplumdaki sınıf ayrımından dolayı gemide 1. sınıf , 2. sınıf gibi ziyaretçiler vardı…
Gemi , yola çıktıktan birkaç gün sonra devasa bir buz dağına çarpar ve yavaş yavaş alabora olur. İçindeki aşk ise ölümsüzlüğünü koruyacaktır. Kate Winslet ile Leonardo Di Caprio , filmde farklı sınıflardan insanları canlandırıyor ve birbirlerine deli gibi aşıklar.. Aslında onlarca oscarı hakeden bir sinema şaheseri Titanic

Film Hakkında
Yapım: 1997 , Amerika
Tür: Duygusal , Dram , Gerilim
Yönetmen, Senaryo ve Yapımcı: James Cameron
Titanik Müzikleri:Céline Dion ve James Horner.
Süre: 194 dakika
Titanik Oyuncu Kadrosu : Leonardo DiCaprio, Kate Winslet,Ioan Gruffudd,Billy Zane ve Kathy Bates.













25 Şubat 2010 Perşembe

Buz Devri 2 Erime Başlıyor ( Ice Age - The Melt Down ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Buz Devri 2 - Ice Age 2

Filmin Konusu
Mamut Manny bir aile kurmak istemektedir.Fakat uzun süredir ortalıklarda Manny’den başka
bir mamuta rastlanılmadığı için kimse bunun mümkün olduğuna inanmamaktadır.
Ta ki bir gün Manny’nin karşısına Ellie isimli bir mamut çıkana kadar. Manny ve Ellie pek iyi anlaşamamaktadırlar çünkü Ellie kendisini bir opossum sanmaktadır. Bu arada ısınan hava, vadiyi okyanus sularından ayıran devasa barajı eritmeye başlamıştır. Bunu farkeden kahramanlarımız Manny, Sid ve Diego tek kurtuluşun vadinin diğer tarafına geçmek olduğu bilirler. Üçü Ellie ve iki opossum kardeşini alarak macera dolu bir yolculuğa adım atarlar.., muhteşem animasyon filmi buyugu ve kucuguyle herkesın hayranı oldugu bir film











Buz Devri 1 (Ice Age) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Buz Devri 1

Filmin Konusu
20 bin yıl önce, Dünya hiç olmadığı kadar harika ve bir o kadar da tehlikelidir. Buz Çağı’nın başlangıcı kadar tehlikeli olduğu zamanlarsa çok azdır. Gezegenin dev yaratıkları ve daha küçük olanlardan bazıları soğuktan korunmak için güneye göç etmektedirler. Bunlara katılmayan iki kişi vardır. İşleri kendi bildiği gibi halletmeyi seven avare mamut Manfred ve hiç bi şey yapmadan yaşamaya bayılan tembel Sid.













Mürekkep Yürek ( Ink Heart ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.izledizifilm.com/vidresim/nEtsiCy4uI.jpg













Sex Oyunları 3 ( Cruel Intentions +18 Adult ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle






GORA (G.O.R.A ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle



1.Bölüm



2.Bölüm



3.Bölüm



4.Bölüm

Yeşil Yol ( The Green Mile ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle


Filmin Adı: Yeşil Yol izle The Green Mile filmini online
Film tanıtımı: Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkümu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahküm olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb' un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sormasıyla aralarında diyolog başlar. Edgecomb, artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaktadır.



Karayip Korsanları 3 Dünyanın Sonu ( Pirates of Carribean At World's End ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle







Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı ( Pirates of Carribean ) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle



23 Şubat 2010 Salı

Kadrinin Götürdüğü Yere Git (2008) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.intersinema.com/film/resimler/22/2222_a_9692.gif

2008 yılı yapımı Yönetmenliğini Onur Tan’ın yapmış olduğu süper bir Komedi Türk filmi.

Filmin Yapımcıları: Derya Karaköse ve Cem Özer ortak yapımıdır.

Kadrinin Götürdüğü Yere Git Filmin Başrol Oyuncuları: Şafak Sezer, Ahmet Müjdat Taylan, Alp Kırşan, Esin Civangil ve Nilgün Belgün Kadrinin Gittiği Yere Git filmde başrolleri paylaşmışlardır.

Filmin Konusu: Çok sadık birbirine yakın olan iki dostun hikayesini anlatan müthiş bir komedi filmi. Cem adındaki kahramanlarımızdan birisi aldığı aşk yarası ile bunalıma girer. Onu toparlamak ise biricik dostu Kadri’ye düşer. Kadri Cem’i içinde yaşadığı bunalımdan kurtarabilmek için onu tatile götürür ve orda filmimiz müthiş bir komediye dönüşür.

Kadrinin Götürdüğü Yere Git Full Online İzle Kadrinin Gittiği Yere Git İzle















Pardon Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.onlinedizifilmizle.com/vidresim/231kiw0Kie.jpg

Filmin Öyküsü: İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) kendi basit dünyalarında yaşayan üç arkadaştır. Fakat askere çok geç giden İbrahim’in üniforma görünce korkup kaçma huyu, onların hayatını dönüşü olmayan biçimde değiştirir. İbrahim’i gözaltına alan polis, yasadışı bir örgütle ilgili ipucu ele geçirdiğini sanır. Sorgulama yı yapan komiser (Bülent Kayabaş), faili belli olmayan bazı suçları üstlenirlerse hemen çıkarılacakları mahkemede ifadeleri ni reddedere k serbest kalabilec eklerini söyleyince, İbrahim’in itirafnam e imzalamayı kabul etmesiyle felaketle r zinciri başlar.







Hatta Aşk Var - The Other End of the Line for Dogs Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Yönetmen:James Dodson

Senaryo:Tracey Jackson

Görüntü Yönetmeni:Harlan Bosmajian

Müzik:BC Smith

Türkçe Adı:Hatta Aşk Var

Yapım : 2008

Ülke : Amerika

Tür : Romantik

Süre : 106 dakika

Oyuncular:Jesse Metcalfe,Sara Foster,Larry Miller,Austin Basis,Harry Key

İki Ülke… İki Kültür… Aşkta bir şans…

Hindistan’dan Amerika’ya uzanan bir aşkın hikayesi…

Kendisini Amerikalı olarak tanıtan Hintli kredi kartı operatörü, işi sayesinde tanıştığı adamla romantik bir ilişki için San Francisco’ya gider. Oraya vardığında gerçek kimliğini saklamaya karar vermesi nedeniyle aralarındaki ilişkinin heyecanını da tehlikeye atmış olur…

Acaba ikilinin arasında neler olacaktır?