13 Mart 2010 Cumartesi

Once Upon A Time in America - Bir Zamanlar Amerika'da Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Bir Zamanlar Amerika'da -  Once Upon A Time In America

Filmin Puanı : 8.4
Yapım: 1984 ~ ABD, İtalya
Tür: Dram, Suç
Yönetmen: Sergio Leone
Film Hakkında : David ‘Noodles’ Aaronson ve arkadaşları 20′lerin New York’un da beraber büyümüşlerdir. 30′larda gangster dünyasında fırtına gibi esen sıkı dostlar zamanla dağılırlar. Fakat 60′ların sonunda Aaronson New York’a geri dönecek ve geçmişiyle yüzleşecektir.

Birlikte büyüyen bir grup Yahudi arkadaşın, gangster dünyasına adım atmasıyla geçirdiği aşamaları ve sonrasını konu edinen film, Spagetti Western’lerle ünlü Sergio Leone’nin çoğu İtalyan bir ekiple, bir çok sahnesini Avrupa’da çektiği bir yapım. Hollywood’un yazılı olmayan kurallarının işlemediği, ahlak muhasebesi ve dersler içermeyen, duygusal olabildiği kadar sert de olabilen bir film. Nihayetinde unutulmaz müzikleri ve Robert de Niro’lu kadrosuyla da çoktan klasikler arasında yerini almış durumda.
Part 1


Part 2


Part 3


Part 4

Gran Torino Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

Sinemalar.com Puanı:8.0/10
Imdb Notu:8.4/10
Yapım:2008 ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:Clint Eastwood
Yapımcı: Clint Eastwood, Bill Gerber, Robert Lorenz
Süre:1 saat 56 dakika.
Başrol Oyuncuları:Clint Eastwood ,Bee Vang ,Ahney Her ,Christopher Carley ,Brian Howe.

Sahtekâr’ın hemen ardından bir başka filmle daha karşımıza çıkan Clint Eastwood bu filmde hem yönetmen koltuğunda hem de oyuncu, Gran Torino‘da canlandırdığı huysuz ihtiyar Walt Kowalski karakteri aracılığıyla, oyunculuk kariyeri boyunca kovboy filmleri ile tanıdığımız aktörü bu film takipçilerini şaşırtıyor ve yılın en güçlü filmlerinden birininin altına imzasını atıyor.

Film bir cenaze sahnesi ile açılıyor. Annelerinin cenazesine geldiklerini anladığımız orta yaşlı iki adamın, babaları hakkında hiçte olumlu şeyler düşünmediklerini anlıyoruz. Walt Kowalski(Clint Eastwood) anılarıyla yaşayan bir Kore Gazisi’dir. Çocukları ve komşularıyla iyi geçinemez.

Karısının son isteği üzerine Peder tarafından günah çıkartması için sıkıştırılır. Walt’ın yeni komşuları Hmong’dan göç eden Asya’lılardır. Bakalım Walt yeni komşuları ile nasıl anlaşıcak.
Part 1


Part 2


Part 3


Part 4


Part 5

Çöküş (Der Untergang) Dawnfall Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

cokus.jpg image by fotomes

Yönetmen : Oliver Hirschbiegel
Senaryo : Bernd Eichinger,Joachim Fest
Oyuncular : Bruno Ganz,Alexandra Maria Lara,Corinna Harfouch,Ulrich Matthes,Juliane Köhler
Filmin Türü : Drama,Savaş
Orijinal Adı : Der Untergang
Yapım Yılı : 2004
Yapım Ülkesi : Almanya / İtalya
Filmin Süresi : 156 dakika
Berlin, Nisan 1945… Bir ulus yıkılışını bekliyor… Başkent sokaklarında öfke ve şiddetle çarpışan insanlar var… Hitler ve yakın arkadaşları kendilerini barikatların ardında güvene almışlardır. Aralarında Führer’in özel sekreteri Traudl Junge da vardır. Sokaklarda ise savaş çığlıkları yankılanmaktadır. Berlin artık düşmüş bir kaledir fakat Hitler şehirden çıkmayı kabul etmemektedir. Halkının son neferleri dışarıda savaşın gücü ile yok edilirken o son yolculuğuna hazırlanmaktadır. Birlikte intihar etmeden birkaç saat önce Eva Braun ile evlenirler. Cesetleri öldükten sonra yakılır ve böylece düşman eline geçmez… Onlar gibi bir çokları da intihar etmeyi seçmişlerdir… Magda Goebbels durum gittikçe ümitsizleştiğinde kendisi ve kocası intihar etmeden altı çocuğunu da zehirleyerek öldürür… Bu olaydan çok kısa bir süre sonra Traudl Junge ve birkaç kişi kaçmayı başarır…


Part 1


Part 2


Part 3


Part 4


Part 5

Yukarı Bak (UP) (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.sinemablog.com/wp-content/gallery/up-yukari-bak/up-yukari-bak-poster-6.jpg
Up Filmi IMDb 8,6 puanıyla komedi ve Animasyon türünde hoş bir yapıt..Up Filmi Hakkında kısa bilgiler aşağıda verilmiştir..Filmin görüntü kalitesi güzeldir..
Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika’nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen’ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi..
Tür : Komedi / Macera / Animasyon / 3D
Gösterim Tarihi : 16 Ekim 2009
Yönetmen : Pete Docter Bob Peterson
Senaryo : Bob Peterson
Müzik : Michael Giacchino
Yapım : 2009, ABD , 96 dk.
Ancak Carl, yolculuğa başladıktan sonra en büyük kabusunu da yanında götürmekte olduğunu fark eder: fazlasıyla iyimser, doğa kaşifi 8 yaşındaki Russel’ı.
Sinema salonlarında daha fazla 3 boyutlu film gösterilmesi için Hollywood’un son dönemdeki çabasına katkıda bulunmak amaçlı, bu yıl Cannes Film Festivali’nin açılış filmi olan Up/Yukarı Bak’ın Türkçe seslendirmesinde Erol Günaydın baş karaktere sesini verecek..
Part 1


Part 2


Part 3


Part 4


Part 5

10 Mart 2010 Çarşamba

Soysuzlar Çetesi – Inglourious Basterds (2009) Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.filmdizi.net/vidresim/1lys9aEWmi.jpg

Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Savaş
Yapım: 2009, ABD, Almanya, Fransa
Yönetmen: Quentin Tarantino
Senaryo: Quentin Tarantino
Yapımcı: Quentin Tarantino, Lawrence Bender, Bob Weinstein, Harvey Weinstein
Görüntü Yönetmeni: Robert Richardson
Müzik: Jim Schultz, Mary Ramos
Süre: 2 saat 28 dk
Gösterim Tarihi: 21 Ağustos 2009 (Türkiye)
Filmin Oyuncu Kadrosu :
Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Diane Kruger, Simon Pegg, Mike Myers

Filmin Konusu / Özeti :

Aynı günlerda Avrupa’nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından “Piçler” yakıştırmasıyla bilinen Raine’ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir. Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile işbirliği yaparlar.Shasoanna’nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir.



Part 1


Part 2


Part 3


Part 4


Part 5


Part 6


Part 7


Part 8


part 9


Part 10

7 Mart 2010 Pazar

eternal sunshine of the spotless mind Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://1979semifinalist.files.wordpress.com/2009/12/eternal_sunshine_of_the_spotless_mind_ver4.jpg


Part 1


Part 2


Part 3

Başkalarının Hayatı (Das Leben Der Anderen)Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://www.musicline.de/cover/OST%A5Yared,Gabriel+(Composer)%A5Moucha,Stephane_Das+Leben+Der+Anderen_4005939810627.jpg

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 9 Mart 2007
Yönetmen : Florian Henckel von Donnersmarck
Senaryo : Florian Henckel von Donnersmarck
Görüntü Yönetmeni : Hagen Bogdanski
Müzik : Stéphane Moucha , Gabriel Yared
Yapım : 2006, Almanya , 137 dk.

Konusu:

Doğu Almanya'nın kapalı politik ve toplumsal atmosferi içinde, Sosyalist Birlik Partisi'ne ve devlete sadakatleri sürekli sorgulanan insanlar, daimi bir baskı altındadırlar. Gerd Wiesler de, ünlü oyun yazarı Georg Dreyman'ı gözlemlemekle görevlendirilmiş bir yüzbaşıdır.Yazar ve sevgilisinin yaşadıkları apartmanın çatı katına yerleşen Yüzbaşı, sürekli olarak ikilinin yaşamını Bakan Hempf' e rapor etmektedir. Ama günler boyu gözlediklerinden ikilinin yaşamı ile ilgili herhangi bir olumsuzluk rapor edemez. Ta ki Bakan Hempf, Georg Dreyman'ın kız arkadaşına cinsel tacizde bulunana kadar...


Sevgilisinin maruz kaldığı durum üzerine yaşadığı baskı ile ilgili sabrı taşan Georg, Doğu Almanya'daki koşulları tüm dünyanın duyması için Der Spiegel'e yazı yazmaya karar verir. Yüzbaşı için aradığı fırsat sonunda doğmuştur. Ama günler boyu izlediği bu iki insanın hayatının kendi üzerinde bıraktığı etkiler, hayatını ve varoluşunu sorgulamasına neden olacaktır.

Altın Küre ve Avrupa Film Ödülleri dahil katıldığı pek çok festivalde ödüle boğulan Başkalarının Hayatı, etkili anlatımı ve hümanist yaklaşımı ile dikkat çekiyor.



Part 1



Part 2



Part 3



Part 4



Part 5



Part 6


Sen to Chihiro no kamikakushi (Sprited Away) Ruhların Kaçışı Filmini Full Online Ücretsiz indirmeden internetten bedava izle

http://nighthawknews.files.wordpress.com/2009/07/spirited_away.jpg

>>Japon sinema tarihinin en başarılı filmi

10 yaşında küçük bir kız olan Chihiro, ailesiyle birlikte bir tünelden geçerken kaybolur ve gizli bir dünyaya girer. Burada ailesi garip bir değişim geçiren Chihiro, kendisini güçlü bir cadı tarafından yönetilen garip bir kasabada bulur. Cadı tarafından dünyaya dönmesi engellenen Chihiro, burada cadının kurbanı olan pek çok garip ruha ve yaratığa rastlar.

Prenses Mononoke'nin yaratıcısı Hayao Miyazaki'nin animasyon şaheseri olan Ruhların Kaçışı, önce 52. Berlin Uluslarası Film Festivali'nde Altın Ayı'yı, ardından 75. Akademi Ödülleri'nde En İyi Animasyon Oscarı'nı kazanmayı başarmış bir yapım. Ayrıca film, Japon sinema tarihinin en başarılı filmi olarak da kırılması güç bir rekorun sahibi.


Tür : Fantastik / Macera / Animasyon / Anime
Yönetmen : Hayao Miyazaki
Müzik : Joe Hisaishi , Yumi Kimura
Yapım : 2001, Japonya , 124 dk.